Vandaag gingen we van start met een fietstocht naar de Snepkesvijver. Daar wachtten twee gidsen ons op. We leerden heel wat bij over het leven rond en in de vijver. We lieten verschillende diertjes over onze handen lopen, mochten met onze laarzen aan zelfs een stukje door het slib stappen en werden in mindere of meerdere mate nat en vuil.

We aten onze boterhammetjes op bij onze fietsen want kort daarna stond de politie ons op te wachten om ons te begeleiden op onze fietstocht.

We fietsten langsheen de watermolenroute. Op onze route stopten we verschillende keren om bezienswaardigheden te bewonderen. We kwamen voorbij de Aa, de Kleine Nete, het kasteel van Vorselaar, de watermolen van Grobendonk en de stuwdam waar de Aa en de Kleine Nete samenkomen.

Terug op de Brink aangekomen mochten we vrij spelen. We deden aan basketbal, verschillende pleinspelletjes, ‘hingen’ in de speeltuin, …

Ons avondmaal bestond uit aspergesoep gevolgd door overheerlijke Belgische frietjes met een hamburger en sla en tomaatjes.

We amuseren ons hier goed, hebben al veel gelachen en plezier gemaakt. We vinden het soms zelfs een beetje jammer dat we af en toe nog eens iets moeten leren.

Met de glimlach nog op ons gezicht dommelen we elke dag in en dromen vol verwachting van wat morgen komen zal.

Dikke knuffels van iedereen en tot morgen !!